Mufe Kamlok

camlock_type
Cuplele Kamlok (CamLock sau Cam & Groove) sunt cuple rapide universale utilizate în industria chimică, alimentară, agricultură etc. Construcţia acestor cuple este conformă cu US-Mil.-Standard (MIL-C-27487) şi DIN EN 14 420-7 (ex DIN 2828).
Construcţia robustă şi siguranţa în exploatare a condus la utilizarea acestor cuple în construcţia flexitank-urilor, fiind posibilă umplerea şi golirea flexitank-urilor într-un timp foarte scurt prin utilizarea unor pompe corespunzătoare şi a furtunului cu diametrului de 3" potrivit pentru lichidul care va fi introdus în flexitank.
Pentru gama competă de mufe kamlok, inclusiv preţuri de livrare, vă rugăm să accesaţi magazinul online shop.dgro.ro

Comercializăm următoarele tipuri de cuple Kamlok (Camlock) pentru umplerea şi golirea flexitank-urilor:
ALCuplă kamlok (camlock) mamă 3", cu ştuţ pentru furtun cu diametrul interior de 75 mm, tip C. Materialul din care este turnată este aliaj de aluminiu, rezistent la uzură, temperatură maximă 100 oC . La interior există o garnitură NBR - rezistentă la ulei şi produse petroliere. Potrivită pentru lichide nealimentare.
Sunt livrate cu siguranţe pentru leviere.
PPRCuplă kamlok (camlock) mamă 3", cu ştuţ pentru furtun cu diametrul interior de 75 mm, tip C. Materialul din care este turnată este PPR (polipropilenă), uşor, mai puţin rezistent la uzură . Poate fi utilizată la transferul lichidelor nealimentare.
Livrate cu siguranţe pentru leviere şi garnitură NBR.
INOXCuplă kamlok (camlock) mamă 3", cu ştuţ pentru furtun cu diametrul interior de 75 mm, tip C. Este o cuplă robustă, produsă din otel inoxidabil (inox). Poate fi livrată cu garnituri Perbunan, Hypalon, EPDM si FRM. Potrivită pentru lichide alimentare.
Sunt livrate cu siguranţe pentru leviere.

Copyright © 2014 DOUANE GROUP S.R.L. Website realizat de Prosper Design