Logistica

CINE SUNTEM

DOUANE GROUP SRL este o casa de expeditii in trafic aerian si maritim infiintata in anul 2000, cu capital romanesc, fiind agenti cargo pentru liniile aeriene care opereaza in Romania si agenti de booking pentru liniile maritime de containere. Oferim toate serviciile necesare desfasurarii transporturilor maritime si aeriene, fiind organizatori de transport cu parteneri de incredere in Constanta si Otopeni, ca si in numeroase alte porturi si aeroporturi ale lumii, prin reteaua logistica cu acoperire mondiala ALFA Logistics Network, din care facem parte.

Pentru a oferi servicii de transport lichide si pulberi in vrac, domeniu de transport aflat in plina expansiune in Romania datorita costului foarte bun obtinut pe unitatea de volum, DOUANE GROUP SRL aduce pe piata romaneasca o noua solutie de transport lichide in trafic international: FLEXITANK-ul.

Aceasta solutie este viabila si avantajoasa pentru volume mari de transportat, putand fi folosita in trafic maritim, rutier si feroviar.

Incepand cu anul 2008 suntem agenti pentru Romania ai LIQUATRANS, firma producatoare de echipamente pentru transport si stocare lichide si pulberi in vrac care a inceput productia de flexitank-uri in 2007. Liquatrans este certificatata ISO 9001:2015 privind sistemul de management al calitatii, ISO 14001:2015 privind sistemul de management de mediu , ISO 22000:2005 privind sistemul de management pentru siguranta alimentului HACCP si OHSAS 18001:2007 privind sistemul de management al securitatii ocupationale.

Facand parte din reteaua extinsa de agenti de transport specializati in aceste domenii specifice ale transportului de lichide si pulberi construita de Liquatrans, va putem oferi echipamente si servicii competente de incarcare nu numai in Romania, dar si in tari precum Spania, Italia, China, Turcia, Brazilia, Egipt, Israel, Tunisia, Africa de Sud, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Bulgaria, Grecia, Australia, Rusia si altele.

AVANTAJELE CLIENTILOR

Achizitionarea echipamentelor de transport lichide si pulberi, precum si Incredintarea efectuarii transporturilor de lichide in vrac in flexitank-urile noastre oferta clientilor o serie de beneficii importante, dupa cum urmeaza:

  • Preturi promotionale pentru anumite tipuri de flexitank-uri
  • Discounturi pentru echipamentele achizitionate impreuna cu serviciile de transport
  • Asigurare cargo “all risk” la rate speciale negociate cu MAESSTAD BV, Olanda prin reteaua ALFA Logistic Networks pentru toti beneficiarii de transport oferit DOUANE GROUP
  • Consiliere gratuita privind modalitatea si ruta de transport optima

CE ESTE UN FLEXITANK

Flexitank-ul este un echipament pentru transportul lichidelor in vrac. Este construit din mai multe straturi de polietilena , cu un strat exterior de polipropilena tesuta, cu volum de lichid transportat de la 14 pana la 27 de mii de litri. Poate fi utilizat pentru transportul de lichide nepericuloase folosind containere maritime standard, camioane sau vagoane de cale ferata..

Flexitank-ul este un echipament de unica folosinta si ofera o solutie dinamica, flexibila, sigura si eficienta pentru toate cerintele privind transportul lichidelor in vrac.

Flexitank-urile pot fi folosite atat pentru transportul lichidelor nepericuloase in containere si camioane cu semiremorca, cat si pentru stocarea lichidelor in cantitati de pana la 70000 litri.

COMPATIBILITATE LICHIDE

In flexitank-uri pot fi transportate lichide de orice natura cu conditia de a nu fi incadrate ca lichide periculoase

Printre produsele lichide transportate in mod regulat in flexitank-uri se numara vin, apa plata, sucuri, ulei vegetal, polyol, glycol, aditivi alimentari, solutii saline, latex, glicerina etc.

Prin utilizarea flexitank-urilor cu tubulatura de incalzire se pot transporta lichide vascoase, aflate in stare semilichida la temperatura mediului ambiant.

Pentru transportul lichidelor care necesita temperatura controlata se folosesc flexitank-uri special proiectate pentru transportul in containere frigorifice, aceasta metoda de transport fiind una dintre variantele cele mai des utilizate pentru transportul sucului de portocale nepasteurizat din Brazilia catre Europa si Asia.

CERTIFICATE

ISO 9001:2015

privind sistemul de management al calitatii

ISO 14001:2015

privind sistemul de management de mediu

ISO 22000:2005

privind sistemul de management pentru siguranta alimentului HACCP

OHSAS 18001:2007

privind sistemul de management al securitatii ocupationale

Va stam la dispozitie oricand.