Transport Pulberi

AMBALAJ PENTRU PULBERI ŞI GRANULE VRAC

Containerele flexibile(FIBC) care sunt, de asemenea numite big bags, precum şi căptuşelile pentru containere (liners) au fost dezvoltate pentru transportul şi / sau depozitarea de diferite tipuri de materiale, care se prezintă sub formă de pudră sau granule.


CARACTERISTICI CĂPTUŞELI PENTRU CONTAINER (LINERE)

Căptușeli de containere sunt produse dintr-un film de PE şi exterior din PP ţesută.
Deoarece toate materialele din componenţa acestor echipamente care intră în contact cu produsul transportat sunt de calitate alimentară, liner-ele sunt compatibile cu utilizarea în transportul de produse alimentare , precum şi transportul de produse chimice care se prezintă sub formă de pulberi sau granule.
Versiunile cele mai frecvent utilizate sunt pentru containere de 20' , dar sunt disponibile şi pentru containere de 40' . Sistemele de umplere și descărcare sunt proiectate în funcţie de nevoile specifice ale clienţilor.
Proiectarea privind modul de umplere şi descărcare se execută conform posibilităţilor tehnice de încărcare şi descarcare şi poate fi diferită de la un client la altul. Astfel, informațiile furnizate de către clienţii noştri pentru proiectarea echipamentelor adecvate este de mare importanţă , în scopul de a dezvolta soluţiile cele mai potrivite scopului şi echipamentelor de încărcare / descărcare existente. Prin urmare, participarea a clienţilor în procesul de dezvoltare de linere este esenţială

AVANTAJE

Transport sigur si igienic, liber de contaminare.
Împiedică accesul prafului la marfa transportată.
Transport de produse alimentare vrac în conditii de maximă igienă.
Proiectat în funcție de nevoile clientului, conform cerinţelor specifice.
Uşor de instalat şi umplut.
Economisirea costurilor cu manopera muncii, materiale, precum şi reducerea costurilor de transport, şi de curăţare a echipamentelor de transport.
Nu dăunează mediului.

Copyright © 2014 DOUANE GROUP S.R.L. Website realizat de Prosper Design